ما را چه می‌شود؟!

در ارتباطات غیر کلامی، رنگ‌ها یکی از سریعترین روش‌های انتقال پیام و معنی هستند که بدون رد و بدل کردن حرف و کلامی، می‌توانند مفهوم مشخصی را منتقل نمایند. برای مثال رنگ چراغ راهنمایی رانندگی حامل پیام واضح و مشخصی برای رانندگان است. ادامه “ما را چه می‌شود؟!”

نقش روابط عمومی در تخریب نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا!

✍سیدحسین قوامی

#روابط_عمومی مجموعه‌ای از اقدامات و کوشش‌های حساب‌شده‌ای است که هر سازمان برای برقراری ارتباطات موثر و هدفمند با گروه‌هایی که با آن در ارتباط اند انجام می‌دهد. ادامه “نقش روابط عمومی در تخریب نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا!”

روابط عمومی چه نسبتی با توسعه پایدار دارد؟!

سیدحسین قوامی

مفاهیم «روابط عمومی» و «توسعه» همزمان با انقلاب صنعتی پدیدار شده و بیش از صد سال از تولدشان می گذرد. اما مفهوم توسعه پایدار مفهوم جدیدتری است که کمتر از ۵۰ سال پیش وارد ادبیات جهانی توسعه شد. ادامه “روابط عمومی چه نسبتی با توسعه پایدار دارد؟!”

وبلاگ هایی که جوانمرگ شدند!

✍ سیدحسین قوامی

در سال های نه چندان دور، «وبلاگ» تنها رسانه شخصی و در اختیار کاربران بود. رسانه ای که برای اولین بار در جهان، در اختیار کاربران قرار گرفت تا بدون واسطه با طیف وسیعی از مخاطبان خود ارتباط داشته باشند، دریچه ای بدیع و شگفت انگیز رو به جهانی بدون حد و مرز… ادامه “وبلاگ هایی که جوانمرگ شدند!”

علم ارتباطات یا بازآفرینی قیصرها؟!

سیدحسین قوامی

چندی پیش همزمان با یک روحانی سوار مترو شدم. هنوز چند لحظه ای نگذشته بود که جوانی رو به روحانی کرد و گفت: «حاج آقا چرا بنز و BMW را کنار گذاشتی و سوار مترو شدی؟! شما که پولت از پارو بالا میره…» ادامه “علم ارتباطات یا بازآفرینی قیصرها؟!”

الگوی ارتباطی جدید یادگیری در سازمان‌ها و مؤسسه‌ها

حسین اسکندری

تغییرات مداومی که در سطح و عمق جامعه در جریان است، باعث شده است که دیگر نتوان انتظار داشت نظام‌های رسمی آموزشی افرادی را تربیت کنند که تمام مهارت‌های مورد نیاز سازمان‌ها را دارا باشند. از اینرو بسیاری از حرفه‌ها به موازات رشد سازمان‌ها و شرکت‌ها، همواره نیازمند بازآموزی هستند. ادامه “الگوی ارتباطی جدید یادگیری در سازمان‌ها و مؤسسه‌ها”

عوامل مؤثر بر شکل‌گیری افکار عمومی

محمدرضا انواری: افکارعمومی یک نیروی سیاسی است که در قانون اساسی هیچ کشوری پیش بینی نشده است، اما می‌تواند نقش به سزایی در مشروعیت بخشی و یا کشاندن یک حکومت به ورطه سقوط ایفا کند. ادامه “عوامل مؤثر بر شکل‌گیری افکار عمومی”