وبلاگ هایی که جوانمرگ شدند!

✍ سیدحسین قوامی

در سال های نه چندان دور، «وبلاگ» تنها رسانه شخصی و در اختیار کاربران بود. رسانه ای که برای اولین بار در جهان، در اختیار کاربران قرار گرفت تا بدون واسطه با طیف وسیعی از مخاطبان خود ارتباط داشته باشند، دریچه ای بدیع و شگفت انگیز رو به جهانی بدون حد و مرز… ادامه “وبلاگ هایی که جوانمرگ شدند!”

هشتگ چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟

نتایج حاصل از آخرین مطالعات نشان داده که ٧٠‌درصد هشتگ‌های موجود در شبکه‌های اجتماعی مختلف را کاربران موبایلی ساخته‌اند و ٣٠‌درصد بقیه نیز از طریق رایانه‌های رومیزی و لپ‌تاپ‌ها ایجاد شده است . ادامه “هشتگ چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟”

واتس آپ؛ محبوبترین اپلیکیشن‌ پیام رسان موبایلی/ فیس بوک در صدر اما اینستاگرام و پینترست در حال رشد

برای نخستین بار پیو درباره استفاده از اپلیکیشن‌های پیام رسان از شرکت کنندگان سوال کرد. طبق نظر پاسخ دهندگان محبوبترین اپلیکیشن‌ها واتس آپ، کیک و آی مسیج(iMessage ) بود که ۳۶ درصد مالکان تلفن‌های همراه هوشمند از آنها استفاده می‌کنند.بر اساس گزارش منتشر شده توسط مرکز تحقیقات پیو، فیس بوک و توییتر به عنوان یک منبع درمیان کاربران، در مقایسه با سرویس‌های دیگر مانند اینستاگرام و پینترست از نظر میزان رشد کاربران در صدر قرار گرفته‌اند. ادامه “واتس آپ؛ محبوبترین اپلیکیشن‌ پیام رسان موبایلی/ فیس بوک در صدر اما اینستاگرام و پینترست در حال رشد”

«هشتگ» نماد محبوب شبکه های اجتماعی

مشاهده یکپارچگی هشتگ ها با شبکه های اجتماعی محبوب و حضور پر رنگ شبکه های اجتماعی در زندگی مردم جهان حاکی از آن است که هشتگ ها به سادگی کنار گذاشته نخواهند شد. هشتگ ها هنگام استفاده هدفمند نقشی حیاتی در شبکه های اجتماعی ایفا می کنند. ادامه “«هشتگ» نماد محبوب شبکه های اجتماعی”

درگذشت مرتضی پاشایی و دو نکته برای روابط عمومی ها

سیدحسین قوامی: «مرتضی پاشایی» خواننده جوان کشورمان در سپیده‌دم بیست و سوم آبان ماه روی در نقاب خاک کشید و پس از مدت ها دست و پنجه نرم کردن با بیماری صعب‌العلاج سرطان معده، به دیار باقی شتافت.

ادامه “درگذشت مرتضی پاشایی و دو نکته برای روابط عمومی ها”

گزارش نشست تخصصی خبر رسانی در شبکه‌های اجتماعی

نشست تخصصی خبررسانی در شبکه‌های اجتماعی پیش از ظهر چهارشنبه ۲۲ مرداد با حضور جمعی از استادان و پژوهشگران حوزه رسانه در محل کتابخانه دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی رسانه‌ها در تهران برگزار شد. ادامه “گزارش نشست تخصصی خبر رسانی در شبکه‌های اجتماعی”

نقش شبکه های اجتماعی در انقلاب مصر

این نوشتار پژوهشی در راستای بررسی نقش شبکه های احتماعی در انقلاب مصر می باشد .

اعتراضاتی که از ۲۵ ژانویه ۲۰۱۱ در مصر با هدف سرنگونی دولت حسنی مبارک صورت گرفت  ، پرسش‌های مهمی را درباره نقش رسانه ها بویژه شبکه های اجتماعی ، در تحولات سیاسی این کشور مطرح کرد. ادامه “نقش شبکه های اجتماعی در انقلاب مصر”